Om meg

Jeg er født i det Herrens år 1963 og utdannet psykolog ved Universitet i Bergen hvor jeg ble uteksaminert i 1997. Jeg er medlem av Norsk Psykolog Forening (NPF) og arbeider i overensstemmelse med reglene for etikk og taushetsplikt for nordiske psykologer.

I tillegg er jeg gestaltterapeut som er en 4-årig psykoterapeut-utdannelse fra daværende Norsk Gestaltinstitutt (nå Norsk Gestalt Høyskole) i Oslo. Jeg har også utdanning innen psykodrama. Disse utdanningene vektlegger samtidig det å anvende teori og metoder på eget liv. Dette øker forståelsen og dermed nytten av den teori og de teknikker som anvendes i arbeidet med andre.

Jeg benytter meg av flere tilnærminger bl.a. kognitiv terapi, gestaltterapi og psykodynamisk tenkning. Jeg har selv god erfaring med meditasjon og kan lære deg teknikker for å stresse ned i kropp og sinn.

ArildSom psykolog har jeg arbeidserfaring fra Pedagogisk Psykologisk Tjeneste (PPT) for videregående skoler og Voksen Psykiatri (Poliklinikk, Distrikts- Psykiatrisk Senter). Siden 2001 har jeg arbeidet i heltids privatpraksis i Bergen sentrum.

Avslutningsvis vil jeg framheve at det viktigste er at du som klient blir møtt med respekt og hvor vi i gjensidig dialog kan skape gode og helende prosesser.

 

© 2024 Vekstpsykologen