Om meg

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Bergen hvor jeg ble uteksaminert i 1997. Jeg er medlem av Norsk Psykolog Forening (NPF) og arbeider i overensstemmelse med reglene for etikk og taushetsplikt for nordiske psykologer.

I tillegg er jeg gestaltterapeut som er en 4-årig psykoterapeut-utdannelse fra daværende Norsk Gestaltinstitutt (nå Norsk Gestalt Høyskole) i Oslo. Jeg har også annen psykoterapeutisk utdanning. Disse utdanningene vektlegger både læring av metoder og egenutvikling og øker dermed nytten av den teori og de teknikker som anvendes.

Jeg benytter meg av flere tilnærminger bl.a. kognitiv terapi, gestaltterapi og psykodynamisk tenkning. Jeg har kurs innen veiledning, kommunikasjon og bevisst tilstedeværelse (mindfullness). Jeg har selv god erfaring med meditasjon og kan lære deg teknikker for å stresse ned i kropp og sinn.

ArildSom psykolog har jeg arbeidserfaring fra Pedagogisk Psykologisk Tjeneste (PPT) for videregående skoler og Voksen Psykiatri (Poliklinikk, Distrikts- Psykiatrisk Senter). Siden 2001 har jeg arbeidet i heltids privatpraksis i Bergen sentrum.

Vi psykologer er mennesker som alle andre med vår egen oppvekst og livshistorie. Det tar vi også med i vårt møte med de klienter vi møter. Vi må da tidvis se nærmere på tema i vårt eget liv for slik å kunne være til mer hjelp for andre. Dette innbefatter å gå i veiledning og egenterapi når det er behov for det.

 

© 2024 Vekstpsykologen